ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Διαμαντόπουλος: "Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανιώνιο"

Διαμαντόπουλος: "Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα κακώς κείμενα του Πανιωνίου.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό σηματοδοτεί τον υποβιβασμό του Πανιωνίου στην Α2 κατηγορία. Οι πιθανότητες σωτηρίας άλλωστε, είναι ελάχιστες. Και περιλαμβάνουν το 4/4 που πρέπει να κάνουν οι "κυανέρυθροι" στις επόμενες αγωνιστικές.

Στην Πλατεία υπάρχει αυτογνωσία σχετικά με το δυσοίωνο μέλλον της ομάδας, με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν (υποχρεωτικά κάποιες, λόγω της κατηγορίας) να είναι πολλές. Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για όσα βιώνει στους "κυανέρυθρους" τους τελευταίους μήνες, λέγοντας πως " έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση. Το μυαλό μας είναι ουσιαστικά στην επόμενη χρονιά, αφού η ομάδα έχει πέσει. Σήμερα (30/3) για είκοσι λεπτά έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια. Έχουμε πολλές απουσίες και σοβαρά προβλήματα. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό", ενώ συνέχισε: " Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω ξαναζήσει παρόμοια ιστορία τον Πανιώνιο. Έχουμε βρεθεί ξανά σε κίνδυνο, αλλά τα καταφέραμε".

Παράλληλα, σχολίασε τα κακώς κείμενα εντός της ομάδας, μη θέλοντας πάντως να δώσει ονόματα. Τούτη την ώρα, προέχουν άλλα: " Όλα έχουν στηθεί λάθος από την αρχή, και το λάθος προέρχεται από αλλού. Δεν μπορώ να πω ονόματα ούτε καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Όταν τελειώσει η χρονιά θα ειπωθούν αυτά που πρέπει να ειπωθούν. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία, τη φανέλα ή τον κόσμο του συλλόγου".

Ενώ κατέληξε, αναφερόμενος στο μέλλον του στην ομάδα: " Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου. Το θέμα είναι ποιος θα είναι στη διοίκηση. Το θέμα δεν είναι να παίξει ο Πανιώνιος στην Α2 κατηγορία, αλλά να επιστρέψει υγιής, χωρίς οικονομικά προβλήματα και να μην ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ