ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αθανασούλας: "Ήθελα να μείνω στον Πανιώνιο"

Αθανασούλας: "Ήθελα να μείνω στον Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αθανασούλας μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο και υποστήριξε πως ήταν μία εύκολη απόφαση για αυτόν

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου έκανε ο Γιάννης Αθανασούλας ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κυανέρυθρους" για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Έλληνας άσος, ανέφερε πως η απόφασή του ήταν πολύ εύκολη, από τη στιγμή άλλωστε που έχει δεθεί με την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Πανιώνιο. Το ήθελα πολύ, γιατί έχω περάσει πολύ καλά χρόνια στον Πανιώνιο και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία, στα οποία κατακτήσαμε την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1, ήταν άκρως επιτυχημένα", σχολίασε ο 26χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

"Την φετινή σεζόν είχα αναβαθμισμένο ρόλο και μου φάνηκε ως πολύ καλή προοπτική να συνεχίσω, γιατί έχω δεθεί με την «οικογένεια» του Πανιώνιου, παίκτες, προπονητές, επιτελείο υποστήριξης, διοίκηση και κόσμο. Ήταν εύκολη η απόφαση να ανανεώσω, από την στιγμή, που έμαθα ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την συνεργασία μας και εισήγηθηκε την παραμονή μου στο ρόστερ.

Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να ακούσω. Όταν έμαθα την πρόταση του Πανιωνίου, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για να πω το «ναι». Θέλω να ευχαριστήσω την κόουτς και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω".

Παράλληλα, δεν ξέχασε τον κόσμο του Πανιωνίου, λέγοντας: "Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους φίλους του Πανιωνίου για τα μηνύματα και την συμπεριφορά τους απέναντι μου".

Όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν, υπογράμμισε: "Η κατάκτηση για δύο σερί σεζόν της τρίτης θέσης είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για την συνέχεια. Την νέα σεζόν θα επιδιώξουμε σε πρώτη φάση να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, να μπούμε «σφήνα» ανάμεσα στο δίδυμο της κορυφής των τελευταίων ετών. Κυρίως, όμως, θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε το παν για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ