ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Υπέγραψε ο Σκεπάνοβιτς

Υπέγραψε ο Σκεπάνοβιτς

Ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Πανελλήνιο και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του

Η αποστολή της ομάδας θα φτάσει στις 6 το απόγευμα από την Ιταλία στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Λαμία. Εκεί δηλαδή, όπου ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς περιμένει τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές.

Μάλιστα, την Τρίτη έκανε προπόνηση στο κλειστό της Λαμίας και από την Πέμπτη που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις της ομάδας θα είναι παρών. Την Τετάρτη ο Σκουρτόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν από το ταξίδι της επιστροφής.

Ο 35χρονος πια παίκτης που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ισπανική Μούρθια με την οποία είχε κατά μέσο όρο 7,7 πόντους.

Πάντως, ο Σάμο Ούντριχ έχει φύγει από την Ελλάδα και πλέον βρίσκεται στη Σλοβένια όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Επιστρέφει δηλαδή στην ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί το 2003.

Μοίρασε χαρά και δώρα

Στο μεταξύ, η ομάδα του Πανελληνίου πριν αναχωρήσει για την Ιταλία για το ματς με την Μπενετόν μοίρασε δώρα στα παιδιά του κέντρου παιδικής μέριμνας, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο.

Οι "Ολυμπιονίκες" έδωσαν κασκόλ, μπάλες και άλλα δώρα στους μικρούς φίλους του κέντρου και τους προσκάλεσαν στο γήπεδο δωρεάν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου.

"Νομίζω ότι είναι υποχρέωση όλων εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και έχουμε πάρει αρκετά πράγματα να βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μάλιστα μέσα σε τέτοιες δύσκολες περιόδους. Αναμφίβολα πρέπει να στεκόμαστε στο πλάι αυτών των παιδιών που το έχουν ανάγκη και κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Για εμένα τα παιδιά αυτά είναι ήρωες γιατί αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα από μικρή ηλικία και δεσμεύομαι σαν αρχηγός της ομάδας ότι θα είμαστε στο πλευρό τους όταν το χρειαστούν. Θα είναι μεγάλη χαρά μας να δούμε αυτά τα παιδιά και στο γήπεδο και να επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως ότι χρειαστούν θα είμαστε δίπλα τους", δήλωσε ο αρχηγός του Πανελληνίου Μανώλης Παπαμακάριος.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Λεμονιά Ραχιώτου ανέφερε: "Τα παιδιά ευχαριστηθήκαν πάρα πολύ με την επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του Πανελληνίου. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την διοίκηση και τους παίκτες για την κίνηση τους να επισκεφτούν το κέντρο παιδικής μέριμνας και να μοιράσουν δώρα και χαρά στα παιδιά.

Είδαμε τα παιδιά να χαίρονται με την κίνηση αυτή και να περνούν μια πολύ όμορφη βραδιά. Θα ήθελα να ζητήσω και από τους πολίτες της πόλης μας να στηρίξουν ηθικά και υλικά την προσπάθεια αυτή που κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ