ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησαν "πρωτάθλημα μες στο Παλέ"

Ζήτησαν "πρωτάθλημα μες στο Παλέ"
INTIME SPORTS

Λίγο πριν τις 7, αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Κάραβελ, όπου συγκεντρώθηκε και πάλι πλήθος κόσμου ζητώντας το 3-0 επί του Ολυμπιακού στον αποψινό τρίτο τελικό (12/6, 9μ.μ., ΣΚΑΪ)

Περίπου 400 άτομα βρέθηκαν στο Κάραβελ το απόγευμα της Τετάρτης για να ξεπροβοδίσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχώρησε για το ΣΕΦ, όπου στις 9μ.μ. θα παίξει με τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της σειράς και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Με το σύνθημα "πρωτάθλημα μες στο Παλέ", οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν νέα νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, καθώς οι "πράσινοι" προηγούνται με 2-0.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από πολύ νωρίς στο χώρο του ξενοδοχείου κι έδωσαν τη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση που μπορούσαν στους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αποθεώθηκε για μία ακόμα φορά ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως και οι συμπαίκτες του φυσικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής τήρησαν το γούρι και βγήκαν τελευταίοι από το Κάραβελμ ενώ ο Τσαρτσαρής φορούσε την ίδια μπλούζα με την Παρασκευή, προφανώς για το... γούρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ