ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάλασε του Κουκ στον Παναθηναϊκό

Χάλασε του Κουκ στον Παναθηναϊκό

Άκαρπες αποδείχθηκαν τελικά οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ομάρ Κουκ. Πλέον οι "Πράσινοι" κοιτούν άλλε περιπτώσεις, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθουν στον έμπειρο γκαρντ.

Μέχρι πριν λίγες ώρες η συμφωνία του Ομάρ Κουκ με τον Παναθηναϊκό έμοιαζε σχεδόν δεδομένη. Τελικά ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, και, κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, από το πρωί, σήμερα θα τελείωνε οριστικά το θέμα με τον Ομάρ Κουκ , ωστόσο για την ώρα φαίνεται να επικρατεί το αρνητικό σενάριο. Όπως αποδεικνύεται από τις πληροφορίες, η Εστουδιάντες δεν ήταν αρνητική να τον αποδεσμεύσει, αλλά τις τελευταίες ώρες αυξήθηκαν οι απαιτήσεις του έμπειρου γκαρντ σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί. Συγκεκριμένα, η πλευρά του παίκτη ζήτησε να πληρωθεί από την ομάδα τόσο ο προσωπικός φόρος δήλωσης όσο και η εισφορά αλληλεγγύης, κάτι που δεν προβλέπεται από το νόμο από το 2014-15. Έτσι, οι διαπραγματεύσεις… κόλλησαν και οι "πράσινοι" στρέφονται σε άλλες λύσεις για τη θέση του πόιντ γκαρντ, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου επαφή με τον Κουκ, εφόσον κάνει πίσω στις απαιτήσεις του.

Κάπου εδώ είναι καλό να αναφερθεί ότι με χθεσινές του δηλώσεις (16/10) ο έμπειρος ποίντ γκαρντ είχε αποκαλύψει ότι είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα , "φωτογραφίζοντας" ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται ότι άλλαξαν τις τελευταίες ώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ