ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Πίεση αλλά και μεγάλη θέληση"

Βουγιούκας: "Πίεση αλλά και μεγάλη θέληση"

Ο Ίαν Βουγιούκας εξηγεί μέσω του Sport24.gr τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Πέμπτη (29/3, 22:05) τη Μακάμπι. Διαβάστε επίσης τι λέει για τις μάχες με τον Σχορτσανίτη

Σε αυτόν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με την έναρξη του β' ημιχρόνου στο τρίτο ματς με τη Μακάμπι.

Πετυχαίνοντας στο ξεκίνημα της επανάληψης, τρία συνεχόμενα καλάθια και δίνοντας σκληρές μάχες με τον Σχορτσανίτη, αφύπνισε την ομάδα του.

Αποστολή στο Τελ Αβίβ, Αντωνία Μαραγούσια

Άσχετα αν τελικά δεν ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, μια που στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 65-63 κι έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στις λεπτομέρειες από τη Μακάμπι.

Ο Βουγιούκας εξηγεί στο Sport24.gr τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Πέμπτη το βράδυ (29/3, 22.05)...

Ίαν, ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για το Final-4, υπάρχει πίεση στην ομάδα;

"Σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά υπάρχει και μεγάλη θέληση για να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρωταρχικός στόχος είναι να μην έχουμε ένα κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι μας".

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην "Nokia Arena" που αναμένεται να είναι ακόμα πιο ασφυκτικά γεμάτη... Θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό η ατμόσφαιρα;

"Είναι δύσκολη έδρα, αλλά υπάρχουν παίκτες στον Παναθηναϊκό που έχουν παίξει πολύ μεγάλα ματς στο παρελθόν και δε νομίζω να μας επηρεάσει τελικά".

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Πέμπτη;

"Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βάλουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Να σταματήσουμε τους παίκτες που πρέπει να σταματήσουμε και να παίξουμε με υπομονή στην επίθεση".

Έδωσες πολλές μάχες με τον Σχορτσανίτη και θα δώσεις κι άλλες. Είναι πιστεύεις κλειδί για τη Μακάμπι η απόδοσή του;

"Σίγουρα. Γιατί λειτουργεί και ψυχολογικά η παρουσία του στο παρκέ. Ο Σοφοκλής είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σίγουρα τόσο εγώ όσο και όλοι οι ψηλοί της ομάδας έχουμε δύσκολο έργο απέναντί του. Πρέπει να τον σταματήσουμε σαν ομάδα. Ελπίζω την Πέμπτη να κάνουμε καλύτερη δουλειά απέναντί του".

Τι συνέβη τελικά, στον αγώνα της περασμένης Τρίτης και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι του;

"Ξεκινήσαμε άσχημα εκείνο το παιχνίδι. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση. Δεν αφήσαμε πολλούς εύκολους πόντους στην άμυνα και στην επίθεση δεν κάναμε εύκολα λάθη.

Αρχικά είχαμε δώσει χώρο στους αντιπάλους και είχαν βγει στον αιφνιδιασμό. Αυτό βελτιώσαμε στο β' ημίχρονο, αλλά όταν χάνεις με τρεις πόντους, δηλαδή στο ένα σουτ. δεν φταίει μόνο το κακό ξεκίνημα, αλλά γενικά κάθε λάθος που κάνεις μέχρι το τέλος του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ