ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Όπως στην Τουρκία"

Τσαρτσαρής: "Όπως στην Τουρκία"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησαν στο επίσημο σάιτ της Euroleague για τον αγώνα με την Φενέρ.

Σε ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας, όπως το χαρακτήρισε ο Ζοτς, ο Τσαρτσαρής περιμένει οι συμπαίκτες του να έχουν την... ίδια απόδοση.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε στο επίσημο σάιτ της Euroleague, όπου μίλησε μαζί με τον προπονητή του.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας όλη την ώρα. Πρέπει να παίξουμε όπως κάναμε και στην Τουρκία. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για μας και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε", είπε αρχικά o Κώστας Τσαρτσαρής για το παιχνίδι της Πέμπτης (21.45)

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: "Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και εννοώ πως δεν σημαίνει τίποτα, αν χάσουμε την Πέμπτη. Για αυτό θέλουμε το 2/2.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Χρειαζόμαστε και τους φιλάθλους μας να είναι εδώ και να μας συμπαραστέκονται. Έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ικανοί να δημιουργήσουν μία πολύ σπουδαία ατμόσφαιρα. Αυτό θέλουμε να δούμε και ενόψει του αγώνα με την Φενέρ"

Ομπράντοβιτς: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Από την μεριά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα δώσει και πιο αναλυτική συνέντευξη Τύπου το απόγευμα είπε: "Είναι ένα πραγματικά πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και αυτό είναι φυσιολογικό. Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το σημείο είναι σημαντικά και η Φενέρ είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Το ότι κερδίσαμε με 21 πόντους είναι σημαντικό όσον αφορά το τι θέλουμε να κερδίσουμε αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Ακόμα και η νίκη με ένα πόντο θα είναι αρκετή. Θα πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό στην Τουρκία. Με τους οπαδούς στο πλευρό μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ