ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Κι άλλες όμορφες στιγμές"

Τσαρτσαρής: "Κι άλλες όμορφες στιγμές"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσαρτσαρής στο ματς απέναντι στην Ούνιξ Καζάν θα φτάσει τις 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ούνιξ Καζάν στο ΟΑΚΑ θα φτάσει τις 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα.

Τον συγκεκριμένο αριθμό τον έχουν πιάσει μόλις πέντε παίκτες, με τον Έλληνα φόργουορντ να γίνεται ο έκτος στην ιστορία της διοργάνωσης.

Για την πρώτη του εμφάνιση απέναντι στην Εστουδιάντες στην Ευρωλίγκα τόνισε: " Ειλικρινά, δεν θυμάμαι τι είχα κάνει… Πολλά χρόνια… Να σου πω τι θυμάμαι και δεν ήταν αγωνιστικό; Το ότι έκανε κρύο και στις γωνίες του γηπέδου είχε θερμάστρες και ανεμιστήρες για να διοχετεύεται η ζέστη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του γηπέδου".

Για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Ναι.. Με την Μπουντούτσνοστ εντός έδρας. Το θυμάμαι… Είχαμε νικήσει και σ’ αυτόν τον αγώνα… Αλλά και πάλι δεν θυμάμαι τι είχα κάνει εγώ".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Γενικότερα έχω να θυμάμαι πολλές χαρές και λιγότερες –ευτυχώς- λύπες. Είναι ένα ωραίο ταξίδι, με πολλές εμπειρίες ζωής… Όμορφοι προορισμοί, δυνατά παιχνίδια, με πολύ κόσμο, μεγάλη ένταση, σημαντικές γνωριμίες… Και φυσικά τίτλους! Το καλύτερο απ’ όλα. Έχω να θυμάμαι τέσσερα φάιναλ φορ και τρεις τίτλους… Ε, νομίζω ότι είναι μπορώ να πω ότι είναι ένα καλό ποσοστό, αυτό το 3 / 4".

Το να ξεχωρίσει ένα παιχνίδι αποδεικνύεται δύσκολο: " Είναι πολλοί οι αγώνες, πολλές οι όμορφες στιγμές. Σίγουρα θυμάμαι πιο έντονα τα φάιναλ φορ, γιατί οι στιγμές αυτές γράφονται ανεξίτηλες. Και όσο πιο πρόσφατα, τόσο πιο έντονα είναι ακόμη στη μνήμη. Γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταγραφεί πολλά στη μνήμη!".

Για το ότι θα γίνει ο έκτος παίκτης που θα φτάσει τις 200 συμμετοχές ανέφερε: " Και αν δεν ήμουν και άτυχος με τους τραυματισμούς ψηλότερα θα ήμουν", για να κλείσει, λέγοντας: " Γεροί να είμαστε στο εξής και θα ζήσουμε κι άλλες όμορφες στιγμές…".

Η πρώτη δεκάδα

1. Θοδωρής Παπαλουκάς (ΤΣΣΚΑ Μ, Ολυμπιακός, Μακάμπι ΤΑ) 225

2. Γιάκα Λάκοβιτς (Κρκα, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα, Γαλατάσαραϊ) 213

3. Τζιανλούκα Μπαζίλε (Μπέγκελι Μπολόνια, Μπαρτσελόνα, Μπένετ Καντού) 210

4. Τζέι Αρ Χόλντεν (ΑΕΚ, ΤΣΣΚΑ Μ) 209

5. Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα) 200

6. Κώστας Τσαρτσαρής (Περιστέρι, Παναθηναϊκός) 199

7. Ντέρικ Σαρπ (Μακάμπι ΤΑ) 195

8. Ντέιβιντ Άντερσεν (Βίρτους Βιντιβίτσι, ΤΣΣΚΑ Μ, Μπαρτσελόνα, Μοντεπάσκι Σιένα) 192

9. Νίκολα Βούιτσιτς (Βιλερμπάν, Μακάμπι ΤΑ, Ολυμπιακός, Αναντολού Έφες) 192

10. Νίκος Ζήσης (ΑΕΚ, Μπενετόν Τρεβίζο, ΤΣΣΚΑ Μ, Μοντεπάσκι Σιένα) 191

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ