ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματίστηκε ο Κίτσεν

Τραυματίστηκε ο Κίτσεν

Ο Ντέργουιν Κίτσεν τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την προπόνηση του Παναθηναϊκού και θα μείνει για 15 ημέρες εκτός δράσης, λόγω διάτασης έσω πλαγίου. Πατέρας για δεύτερη φορά ο Αλβέρτης

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν έλειψαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την επιστροφή από το Ρέθυμνο, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης στερήθηκε τις υπηρεσίες κάποιων παικτών του.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, δείχνοντας να ξεπερνά τους μυϊκούς σπασμούς στη μέση του, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος, δεν γυμνάστηκε καθόλου, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

Τα ακόμα πιο "δυσάρεστα" πάντως συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όταν και τραυματίστηκε ο Ντέργουιν Κίτσεν.

Ο Αμερικανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να είναι δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον πάνε όλα καλά, θα επιστρέψει στο παρκέ την εβδομάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή το μεσημέρι (28/9) η ομάδα θα ταξιδέψει στη Γερμανία, όπου θα δώσει δύο ακόμη αγώνες προετοιμασίας. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν το ίδιο βράδυ (20.00) σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα την Μπαϊρόιτ, ενώ την επόμενη μέρα (29/9) στις 18.00 θα αναμετρηθούν με την Μπάγερν Μονάχου στο Audi Dome. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή (30/9).

Κατά τα άλλα, τα ευχάριστα νέα που σκόρπισαν χαμόγελα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού έφερε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η σύζυγός του, Άντα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να τους ζήσει!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ