ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" στον κόσμο

Το "ευχαριστώ" στον κόσμο
INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έδωσε βροντερό παρών και οι "πράσινοι" θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για την παρουσία του. Δείτε vids από το ΟΑΚΑ

Το βροντερό παρών που έδωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πέρασε σε δεύτερη μοίρα, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" φίλαθλοι γέμισαν το ΟΑΚΑ και δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα δίνοντας απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη και οι άνθρωποι της ΚΑΕ έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για την υποστήριξή του.

Οι νεοφερμένοι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοικτό, αντικρίζοντας περίπου 18.000 κόσμο να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να τους βοηθήσει στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος του αγώνα, το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια των παικτών του Πεδουλάκη.

Κάθε φορά που πλησίαζε ο Παναθηναϊκός στο σκορ, ο κόσμος έκανε εκκωφαντικό θόρυβο και γινόταν πραγματικά ο 6ος παίκτης των γηπεδούχων.

Στους περισσότερους παίκτες (ήταν άλλωστε πολλοί εκείνοι που έκαναν το ντεμπούτο τους σε ντέρμπι) προκάλεσε δέος η παρουσία του κόσμου και γι' αυτό το λόγο άλλωστε συζητήθηκε πολύ στα αποδυτήρια η μεγάλη προσέλευση.

Μάλιστα, πολλοί έλεγαν ότι αυτή η στήριξη θα βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της, προκειμένου να βρει τα πατήματά της και τον δρόμο της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ