ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "respect" του Μαυροειδή στον Φώτση

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο την απόφαση του Αντώνη Φώτση να μην επιβιβαστεί στο πούλμαν της επιστροφής του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Αντώνης Φώτσης ήταν ένας εκ των τεσσάρων παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods που αποφάσισαν να αντιταχθούν της εντολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή στην Αθήνα με πούλμαν . Ο "Μπάτμαν" είναι ο μοναδικός γηγενής παίκτης που απείχε, επιστρέφοντας μόνος του με πούλμαν.

Μία κίνηση που σχολιάστηκε από τον Δημήτρη Μαυροειδή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο σέντερ της ΑΕΚ εκθείασε την στάση του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, γράφοντας "respect batman", με τους συνειρμούς για τον πολύπειρο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods να είναι προφανείς.

Το "respect" του Μαυροειδή στον Φώτση

Ντιλέινι: "Θα έφευγα πριν με κόψουν"

Από την πλευρά του, ο Μάλκολμ Ντιλέινι σχολίασε επίσης με έντονο ύφος την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, χαρακτηρίζοντας ως "τρελό" το γεγονός, για να επανέλθει μερικά λεπτά αργότερα εξηγώντας πως " θα έφευγα μόνος μου, πριν από αυτό το ταξίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση".

Το "respect" του Μαυροειδή στον Φώτση
Το "respect" του Μαυροειδή στον Φώτση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ