ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καμία έξωση, να βρεθεί χρυσή τομή"

"Καμία έξωση, να βρεθεί χρυσή τομή"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του στο Sport24.gr ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος διευκρινίζει τι ακριβώς ζητά η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τι εκκρεμεί και τι είναι καλό να γίνει.

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος μίλησε στο Sport24.gr και διευκρίνισε τι ακριβώς ζητάει η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου από τον Παναθηναϊκό .

Παράλληλα, αναφέρεται στο τι εκκρεμεί και τι είναι καλό να γίνει. " Στην επιστολή μας προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρουμε ότι ζητάμε το ποσό των 450.000 ευρώ συν το ΦΠΑ, για τη σεζόν 2013-2014 προκαταβολικά και καλούμε τους διοικούντες σε συνάντηση, προκειμένου να διακανονιστεί το χρέος των περασμένων σεζόν, το οποίο φτάνει τις 600.000 ευρώ", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

" Η ΚΑΕ μας απέστειλε έγγραφο στο οποίο αναφέρει ότι δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη χρέους και ενημερώνει πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, όπου θα οδηγηθούμε και εμείς αν χρειαστεί. Ελπίζουμε ωστόσο, πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Δεν τίθεται θέμα έξωσης. Για τον καλό όλων, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή.

Είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να καταλήξουμε κάπου. Και καταλήξαμε, αλλά η νομική υπηρεσία μας ενημέρωσε ότι τα όσα συμφωνήσαμε δεν μπορούν να αποτελέσουν πραγματικότητα και άρα πρέπει να κάνουμε νέα συζήτηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ