ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει πίσω τον Μπατίστ ο Παναθηναϊκός

Θέλει πίσω τον Μπατίστ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Μπατίστ αποχωρεί από την Φενέρμπαχτσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να τον ξαναντύσει στα πράσινα. Τι ρόλο έπαιξε η μεταγραφή Σερμαντίνι στον Ολυμπιακό; Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Σε μία κίνηση ουσίας και εντυπώσεων έχει αποφασίσει να προχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εφόσον οι συνθήκες του το επιτρέψουν...

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και οι συνεργάτες του παρακολουθούν την υπόθεση του Μάικ Μπατίστ και αναμένουν την αποδέσμευση του από τη Φενέρμπαχτσε, όντες έτοιμοι να επιχειρήσουν τη μεγάλη επιστροφή του Αμερικανού σέντερ στον Παναθηναϊκό.

Παρότι αυτό δεν ήταν το αρχικό τους πλάνο, η σφήνα και εν τέλει, η απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι από τον Ολυμπιακό, άλλαξαν τα δεδομένα. Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι η μεταγραφή του Γεωργιανού σέντερ έγινε για να φανεί ότι στο Λιμάνι ότι τον "έκλεψαν".

Η διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να δώσει μία ηχηρή απάντηση, η οποία ταυτόχρονα θα καταδείξει ποιος είναι το "αφεντικό". Η απόκτηση του Μπατίστ θα ισχυροποιήσει τη γραμμή των ψηλών και ταυτόχρονα, θα προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς.

Ο Αμερικανός θα βοηθήσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και θα ήταν ευχής έργο να φορέσει ξανά τα πράσινα, μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρηση τους.

Εάν τελικά λύσει το συμβόλαιο του με τη Φενέρμπαχτσε, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού υπάρχει περιθώριο μόνο δύο ημερών για να δηλωθεί στη Euroleague, εν όψει της έναρξη του Top 16 με τη Ζαλγκίρις στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ