ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήθελε Μπουνγκού Κολό ο Ιβάνοβιτς

Ήθελε Μπουνγκού Κολό ο Ιβάνοβιτς

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Νομπέλ Μπουνγκού Κολό της Λιμόζ. Ο Γάλλος υπέγραψε πρόσφατα επέκταση με τους πρωταθλητές Γαλλίας (έως το 2017).

Οι μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και η τελευταία περίπτωση που εξέτασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ακούει στο όνομα Νομπέλ Μπουνγκού Κολό.

Είναι 26 ετών, έχει ύψος 2.02μ και έχει γεννηθεί στην Γαλλία από Κονγκολέζους γονείς. Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την γαλλική Λιμόζ (15.1 πόντοι με 49% στα δίποντα, 5.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μ.ο), που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη Euroleague -έπειτα από 14 χρόνια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Le Populaire du Centre", o Ιβάνοβιτς επικοινώνησε με τον φόργουορντ της Λιμόζ και του μετέφερε την επιθυμία του να ενταχθεί στο δυναμικό των "πρασίνων". Η αποδέσμευση του παίκτη ωστόσο από τους Γάλλους θεωρείται πολύ δύσκολη, καθώς πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2017, με αυξημένες αποδοχές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Μάλαγα και η Λαμποράλ Κούτσα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι " ένας σημαντικός κόουτς, με ήθελε στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι χαρούμενος που θα μείνω στη Λιμόζ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ