ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός πάντα πρέπει να θριαμβεύει"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός πάντα πρέπει να θριαμβεύει"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Κάθε νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού πανηγυρίζεται δεόντως από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και αυτό επισήμανε μιλώντας αποκλειστικά στη Super BasketBall και τον Αλέξανδρο Τρίγκα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, εξηγώντας τα συναισθήματα του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η επικράτηση σε ένα ντέρμπι έχει τη δική της σημασία.

"Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί όπως και να το κάνουμε Ολυμπιακός είναι αυτός. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό στην αρχή, ο Ολυμπιακός πήγε πολύ καλά με τα τρίποντα που σημείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε το δρόμο της επιτυχίας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να θριαμβεύει" ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Προηγουμένως, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε επισκεφτεί τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

"Τους έδωσα συγχαρητήρια για τη νίκη, επειδή σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να νικήσουν δύο φορές τον Ολυμπιακό" τόνισε ο Γιαννακόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ