ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία μέρα ξεκούρασης για Παναθηναϊκό

Τελευταία μέρα ξεκούρασης για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν τις τελευταίες ώρες ξεκούρασης, πριν επιστρέψουν στο παρκέ, εν όψει της επανέναρξης -γι αυτούς- του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της Euroleague, αναγκάζει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους στα του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" επικεντρώνονται πλέον στις μάχες εντός των συνόρων, με πρώτο στόχο το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα , αλλά στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" δεν κοιτάζουν τόσο μακριά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως προέχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (28/4, 19:00). Το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στους παίκτςε του ολοκληρώνεται σήμερα, με την επιστροφή στα παρκέ να είναι προγραμματισμένη για αύριο (25/4).

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς τον Έι Τζέι Σλότερ, που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ