ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει" του Παππά

"Τελειώνει" του Παππά
INTIME SPORTS

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Νίκου Παππά θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη (20/6), ενώ "τελειωμένο" είναι το θέμα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς για τριετή συνεργασία. Φορτσάρουν για Λάσμε οι "πράσινοι"

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αναμένεται να υπάρξουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, μόλις μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" κινήθηκαν αστραπιαία στο μεταγραφικό παζάρι και την Τετάρτη (20/6) αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Παππά.

Ο Έλληνας γκαρντ θα υπογράψει για τρία χρόνια, έστω κι αν η ανακοίνωση της μεταγραφής του, ίσως να καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Τελειωμένο είναι και το θέμα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς ο οποίος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και η ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Τα ρέστα τους για Λάσμε

Το θέμα του Στεφάν Λάσμε "καίει" τους πράσινους που έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Γκαμπονέζο πάουερ φόργουορντ. Στόχος του "τριφυλλιού" είναι να τον κρατήσουν στα "πράσινα" και τη νέα σεζόν, υπερδιπλασιάζοντας το συμβόλαιό του.

Οι εμφανίσεις που έκανε ο Λάσμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τον μετέτρεψαν σε "Μήλον τη Έριδος" με τις τουρκικές ομάδες να μπαίνουν δυναμικά στην απόκτησή του. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δίνει τα ρέστα του για να τον κρατήσει στο ρόστερ του με την ΤΣΣΚΑ να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ