ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδι Παπαδόπουλου για προπονητή

Ταξίδι Παπαδόπουλου για προπονητή
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό, το θέμα προπονητή αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν καταλήξει. Ταξίδι του Μάνου Παπαδόπουλου για ραντεβού στην Ευρώπη

Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού ως αντικαταστάτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πολλά και μερικά εξ αυτών πολύ γνωστά.

Οι καλύτεροι προπονητές της Ευρώπης έχουν πέσει στο τραπέζι, όπως είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς της Κάχα Λαμποράλ, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αλλά και οι Σιμόνε Πιανιτζάνι, Τσάβι Πασκουάλ που έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τη Σιένα και την Μπαρτσελόνα.

Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος ταξίδεψε στην Ευρώπη, προκειμένου να κάνει ορισμένα ραντεβού και αυτό αποδεικνύει πως οι "πράσινοι" θα κινηθούν άμεσα για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Ομπράντοβιτς.

Στην ουσία, ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν προπονητή που θα βρίσκεται κοντά στα στάνταρντ του τελευταίου και ο έμπειρος πλην όμως ιδιόρρυθμος Ντούσκο Ιβάνοβιτς προσεγγίζει στο πρότυπο αυτό. Πάντως, τα προβλήματα που έχει κατά καιρούς με παίκτες-πρωταγωνιστές αποτελεί τροχοπέδη για την περίπτωσή του.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα ο συμπαθής Βουγιόσεβιτς που πάντως δεν ξέρει "γρι" αγγλικά και θα χρειαζόταν συνεργάτη που να τα μιλάει άπταιστα, να ξέρει και σέρβικα και να εκτελεί χρέη μεταφραστή. Καλά πήγε το μυαλό σας... Έναν Ιτούδη θέλουν οι Σέρβοι για τον Βουγιόσεβιτς, εφόσον ο τελευταίος κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αυτό αναφέρεται και στα σερβικά ΜΜΕ.

Υπάρχει πάντα και η νέα γενιά Ευρωπαίων προπονητών που είναι εξαιρετική φιλόδοξη και αποτελεσματική... Σε αυτήν συγκαταλέγονται οι Τσάβι Πασκουάλ και Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο πρώτος, προπονητής της Μπαρτσελόνα, έχει πετύχει ήδη κάποια πράγματα στην καριέρα του (πήρε Ευρωλίγκα το 2010) και θυμίζει τον Ομπράντοβιτς όταν πριν από 13 χρόνια έπιασε Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Περισσότερο έμπειρος από τον τελευταίο ο Πιανιτζάνι που έχει κάνει θαύματα με τη Σιένα κατά διαστήματα, στην πολυετή του παρουσία στον πάγκο της ιταλικής ομάδας. Στα μείον του ότι ποτέ δεν έχει κοουτσάρει άλλη ομάδα πλην της Σιένα και της Εθνικής Ιταλίας, εν ολίγοις δεν τον έχουμε δει να κοουτσάρει μακριά από τη γενέτειρά του.

Όταν μιλάμε για το νέο αίμα προπονητών, σαφώς και πρώτος μπαίνει στη λίστα ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος φαντάζει ως ο φυσικός διάδοχος του Ομπραντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μένει μόνο να δούμε αν τελικά θα τον ακολουθήσει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα (μάλλον στην Τουρκία) ή αν θα περάσει την καριέρα του στο επόμενο στάδιό της, αναλαμβάνοντας πρώτος προπονητής.

Πάντως, να πούμε κι αυτό... Μέσω Αυστρίας ταξίδεψε η Εθνική ομάδα και ο Ηλίας Ζούρος, καθώς η αποστολή θα έφτανε με ανταπόκριση στη Λιθουανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ