ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του 5ου τελικού

Τα εισιτήρια του 5ου τελικού
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι τα εισιτήρια του 5ου τελικού θα τεθούν από την Δευτέρα (2/6) στη διάθεση του κοινού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (4/6) και θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδας.

Τα εισιτήρια θα βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (2/6) στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από το μεσημέρι της Δευτέρας (2/6, 12.00μ.μ.) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ