ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "κυνήγι" της πρώτης θέσης ο Παναθηναϊκός

Στο "κυνήγι" της πρώτης θέσης ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη σήμερα (7/12, 22:00, ΕΤ1) απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, στην επιστροφή του Μάικ Μπατίστ (video).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (7/12, 22:00, ΕΤ1) την Φενέρμπαχτσε σε μία αναμέτρηση όπου στοχεύει στη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρώτης θέσης, στην επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ, μάλιστα θα τιμήσει τον Αμερικανό για την προσφορά του στην ομάδα, σε μία κίνηση που γέμισε χαρά και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πώς νιώθει ότι επιστρέφει σπίτι του.

Οι "πράσινοι" έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και θέλουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στην διοργάνωση, ώστε να ελπίζουν σε ένα στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς προπονήθηκαν κανονικά οι Λάσμε, Σχορτσανίτης και Ματσιούλις, τους οποίους και υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Τούρκους.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, τονίζοντας πώς τα παιχνίδια απέναντι στο "τριφύλλι" είναι πάντα δύσκολα, ενώ από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Άντερσεν είπε πώς το ματς δεν θα είναι εύκολο, προσθέτοντας ότι η ομάδα του προσπαθεί να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα.

Δείτε βίντεο από παιχνίδι του πρώτου γύρου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ