EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Πάντα δύσκολα με Παναθηναϊκό"

Πιανιτζάνι: "Πάντα δύσκολα με Παναθηναϊκό"

Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχουν πάντα τα ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι τα παιχνίδια με τους "πράσινους" είναι πάντα δύσκολα.

" Το να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό είναι πάντα δύσκολο, ειδικά στο γήπεδό του. Ξέρουμε επίσης ότι χρειαζόμαστε μια νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια μας. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας, από το πρώτο λεπτό", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, όταν είχαμε προβάδισμα με μεγάλη διαφορά. Τώρα ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από εμάς και στην έδρα του έχει περισσότερες λύσεις.

Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα από ψυχολογικής πλευράς. Αν παίξουμε όπως στα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ ή απέναντι στην Χίμκι στην Μόσχα, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην Αθήνα".

Ο Ντέιβιντ Άντερσεν δήλωσε από την πλευρά του: " Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθούμε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση εν όψει του Top-16. Αν νικήσουμε στο ΟΑΚΑ, θα είναι πολύ καλό για μας. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντική για μας, ειδικά με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος των αντιπάλων μας στην Αθήνα. Θα είναι διασκεδαστικά. Ανυπομονούμε για ένα συναρπαστικό και όμορφο αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ