ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις ΗΠΑ ο Γκιστ, Καρπενήσι ο Κάρι

Στις ΗΠΑ ο Γκιστ, Καρπενήσι ο Κάρι
INTIME SPORTS

Έπειτα από σχετική άδεια που ζήτησε ο Τζέιμς Γκιστ αναχώρησε για τις ΗΠΑ για ένα προσωπικό του θέμα και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στο Καρπενήσι ο Κάρι.

Ολιγοήμερη απουσία θα έχει ο Τζέιμς Γκιστ από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ζητήσει ειδική άδεια από τον Αργύρη Πεδουλάκη για να πάει στις ΗΠΑ. Έτσι, ο Γκιστ αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από το Καρπενήσι για να πετάξει για την πατρίδα του.

Ο Γκιστ θα πετάξει στις ΗΠΑ για να λύσει ένα προσωπικό του θέμα. Αυτό θα του στερήσει την παρουσία του σε ορισμένες από τις προπονήσεις.

Πάντως πολύ σύντομα ο Γκιστ θα βρεθεί και πάλι στο Καρπενήσι για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Από εκεί και πέρα, στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος εντάχθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η "πράσινη" ΚΑΕ: " Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται στο Καρπενήσι με μία αλλαγή στη... σύνθεση της ομάδας. Ο Ραμέλ Κάρι προστίθεται στις προπονήσεις του τριφυλλιού. Αντίθετα, για τις επόμενες μέρες θα απουσιάσει ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Γκιστ είχε ζητήσει άδεια, η οποία του είχε δοθεί, προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για ένα προσωπικό του λόγο. Έτσι αποχαιρέτησε για λίγες μέρες τους συμπαίκτες του. Οι "πράσινοι" συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις καθημερινά, με δουλειά στη φυσική κατάσταση στο στίβο και μπάσκετ το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ