ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Καβάλα για την περσινή ρεβάνς

Στην Καβάλα για την περσινή ρεβάνς
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Καβάλα την Κυριακή (16/12, 5μ.μ.) με στόχο να πάρει τη νίκη επί της τοπικής ομάδας, ξεγράφοντας μία και καλή το περσινό στραβοπάτημα

Την Κυριακή το απόγευμα (16/12, 5μ.μ.-ΕΤ1) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ την Καβάλα με στόχο το "διπλό".

Μετά το περσινό... στραβοπάτημα, οι "πράσινοι" θέλουν να περάσουν από την Καβάλα με μία καλή εμφάνιση. Φυσικά, η κούραση είναι ο μεγάλος αντίπαλος για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη που έπαιξαν το βράδυ της Πέμπτης στη Ρωσία κι έχουν συνεχόμενους αγώνες, δίχως ανάσα.

Δεν ακολούθησε την αποστολή ο Σχορτσανίτης που ταλαιπωρείται από ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 15 ημέρες.

"Αντιμετωπίζουμε την Καβάλα για το πρωτάθλημα, μια ομάδα η οποία απαιτεί το σεβασμό μας. Εμείς από την άλλη μπαίνουμε σε μια σειρά συνεχόμενων αναμετρήσεων, συμπεριλαμβανομένης και αυτής με τον Πανιώνιο που είχε αναβληθεί και θα πρέπει να κάνουμε κάποια μεγαλύτερη προσπάθεια, γιατί έχουμε ελλείψεις από τραυματισμούς", σχολίασε στον ΕΣΑΚΕ, ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Κι επίσης, ακριβώς επειδή είναι οι αγώνες είναι συνεχόμενοι, θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και σωματικά και πνευματικά, να γίνουμε πιο δυνατοί και να αντιμετωπίσουμε και αυτή την κατάσταση".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπογράμμισε: "Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την Καβάλα, μια ομάδα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Εννοείται ότι ο στόχος είναι η νίκη.

Υπάρχει όμως και ένας δεύτερος στόχος για εμάς, που δεν είναι άλλος από το να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Αυτή την πορεία θέλουμε να συνεχίσουμε και μέσα από τον αυριανό αγώνα. Υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να βοηθήσουμε την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ