ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Λουμπλιάνα χωρίς Μάριτς

Στην Λουμπλιάνα χωρίς Μάριτς
New Image

Με τον Άλεξ Μάριτς να μένει στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Λουμπλιάνα με τους Ομπράντοβιτς και Τσαρτσαρή να μιλάνε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Ο Σάτο την Κυριακή ήταν η πρώτη απουσία σε αγώνα του Παναθηναϊκού, ο Μάριτς αύριο θα είναι η δεύτερη... Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Λουμπλιάνα, με τον Γιώργο Μπόγρη να παίρνει την θέση του Σερβοαυστραλού σέντερ στην αποστολή.

Οι πράσινοι έχουν να αγωνιστούν κόντρα σε μία ομάδα που έχει κάνει 2/2 στην Ευρωλίγκα και ως τώρα, σε 7 επίσημα παιχνίδια έχει ηττηθεί μόλις μία φορά.

"Πιθανόν μέχρι τώρα και μετά από δύο παιχνίδια η Ολίμπια είναι η ομάδα που έχει κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στην διοργάνωση. Παίζουν πολύ καλά αρχικά. Το επίπεδο του παιχνιδιού τους, είναι εξαιρετικό αμυντικά με πολλές αλλαγές παικτών, ενώ και επιθετικά ξέρουν πως μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα... καυτή. Πιστεύω πως θα είναι πολύ σκληρό για μας να παίξουμε εκεί και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Έχουν ποιότητα σε κάθε θέση. Το πιο σημαντικό είναι όταν παίζουν με τους Μαρκότα και Γιαγκόντνικ στις θέσεις 4 και 5, γιατί μπορούν όλοι να ευστοχήσουν σε τρίποντο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Παλεύουν από την αρχή ως το τέλος. Σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι για μας", πρόσθεσε.

Από την μεριά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής πρόσθεσε: " Αντιμετωπίζουμε μία αήττητη ομάδα που έχει ήδη δύο σπουδαίες νίκες στην διοργάνωση. Μία εντός και μία εκτός. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίζουμε για την πρώτη θέση του ομίλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και τις καλές εμφανίσεις. Θα είναι καλό για μας να παίξουμε σε μία καυτή έδρα και προετοιμαζόμαστε καλά για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ

Έχουμε πλέον ρυθμό σαν ομάδα. Παίζουμε ολένα και καλύτερα μετά τα φιλικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι"

Από την μεριά της Σλοβένικης ομάδας, ο Γιούρι Ζντοβιτς τόνισε: "Την Πέμπτη στην Ντβοράνα Στόζιτσε έρχεται μία σπουδαία ομάδα με έναν τεράστιο προπονητή. Είναι τιμή για μας που θα παίξουμε απέναντι τους και εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο με τους οπαδούς μας, που θα είναι ο έκτος παίκτης μας. Σε μία τέτοια ατμόσφαιρα είναι πιο εύκολο να είσαι προπονητής παρά παίκτης. Όλοι οι παίκτες μας είναι καλά, εκτός του Γκεόργκι Σερμαντίνι που χτύπησε αλλά ελπίζουμε να προλάβει να μας βοηθήσει. Θα κάνουμε το καλύτερο κόντρα στους "γίγαντες" του παναθηναϊκού που είναι σε εξαιρετική κατάσταση",

Τέλος ο Σάσο Όζμπολτ πρόσθεσε ότι: "Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα που έχει 12 ισάξιους παίκτες. Οι εκπλήξεις είναι πιθανές αφού ακόμα και οι καλύτερες ομάδες χάνουν. Πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας και θα παίξουμε καλά"

Στην Στόζιτσε Χαλ πάντως αναμένονται περίπου 12 χιλιάδες οπαδοί που θα γεμίσουν το γήπεδο, ενώ από την Ολίμπια έχει προγραμματιστεί να γίνουν σόου με ακροβάτες, χορευτές, το συγκρότημα High 5 (καμία σχέση με το δικό μας) και φυσικά τις Dragon Ladies.

Από ΣΗΜΕΡΑ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

http://seri.sport24.gr/

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ