ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον, η καλύτερη "πράσινη" μεταγραφή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Sport24.gr, ο Κρις Σίνγκλετον είναι η κορυφαία φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού Superfoods. Με εντυπωσιακό ποσοστό μάλιστα!

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια έως ότου κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods πάρει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του μήνα στην EuroLeague . Ο Κρις Σίνγκλετον έβαλε τέλος σε πέντε χρόνια ανομβρίας για το "τριφύλλι" στη σχετική κατηγορία, για να γίνει παράλληλα μόλις ο τέταρτος (!) παίκτης της ομάδας που κατέκτησε την εν λόγω ατομική διάκριση -μετά τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ και Ραμούνας Σισκάουσκας.

Κάπως έτσι επιβεβαίωσε όσους τον θεωρούν την κορυφαία "πράσινη" μεταγραφική του περσινού καλοκαιριού, αφού ο ι αριθμοί του είναι υψηλοί και παραμένουν τέτοιοι από την εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου . Η συνέπεια που δείχνει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι τέτοια που οι αναγνώστες του Sport24.gr τον ανέδειξαν ως την κορυφαία "πράσινη" προσθήκη του περσινού καλοκαιριού. Με 92% μάλιστα!

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ κέρδισε κατά κράτος τους Κέι Σι Ρίβερς, Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση, δείχνοντας πως άπαντες αναγνωρίζουν την πολύτιμη προσφορά του στο "τριφύλλι", που παλεύει για την επιστροφή στο Final Four.

Σίνγκλετον, η καλύτερη "πράσινη" μεταγραφή
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ