ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για Γκέρσον στον Παναθηναϊκό

Σενάρια για Γκέρσον στον Παναθηναϊκό

Eφημερίδα στο Ισραήλ γράφει σήμερα για το υπαρκτό του ενδεχόμενου να αλλάξει προπονητή ο Παναθηναϊκός, αν χάσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Πέμπτη (14/11).

Η εφημερίδα "Israel Hayom" επικαλείται πηγές στην Ελλάδα, στο άρθρο που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να αλλάξει προπονητή, εάν υποστεί άλλη μια ήττα στην Ευρωλίγκα. Ενημερώνει πως μεταξύ των υποψηφίων είναι οι Φώτης Κατσικάρης, Γιούρι Ζντοβτς και Πίνι Γκέρσον.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει

"Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, όπου έχει χάσει δυο ματς στο τελευταίο καλάθι (από τη Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους και από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο Ηράκλειο), βρέθηκε στο -15, στο Βελιγράδι όπου νίκησε στην παράταση και υπέστη οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι, στο οποίο αρκέστηκε στους 45 πόντους. Κάπως έτσι, οι "πράσινοι" θα προσγειωθούν αύριο στο Τελ Αβίβ, για να δώσουν ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς με τη Μακάμπι.

Πηγές από την Αθήνα αναφέρουν πως η υπομονή του πρόεδρου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ήδη εξαντληθεί και μια ακόμη ήττα, από τη Μακάμπι την Πέμπτη, μπορεί να στοιχίσει τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι συγκεκριμένες πηγές ενημερώνουν ότι ένας εκ των κύριων υποψηφίων για να τον αντικαταστήσουν, θα είναι στη Nokia Arena, με την ιδιότητα του σχολιαστή. Και δεν είναι άλλος από τον Πίνι Γκέρσον. Επίσης, τα ονόματα των Φώτη Κατσικάρη και Γιούρι Ζντοβτς έχουν επίσης, κυκλοφορήσει, ως αυτά υποψηφίων για τη δουλειά.

Ο Ισραηλινός κόουτς, ο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης στην Ελλαδα, ενώ τον θυμούνται κυρίως για τις ημέρες του στο Τελ Αβίβ -είναι ο μόνος που νίκησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ευρωπαϊκό τελικό. Ο Παναθηναϊκός εν τω μεταξύ, διαψεύδει πως υπάρχει θέμα προπονητή.

Πριν ένα χρόνο, ο Πεδουλάκης ανέλαβε την τεράστια πρόκληση να αντικαταστήσει τον Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάει στο Φάιναλ Φορ, αλλά προς έκπληξη πολλών πήρε το πρωτάθλημα, με "σουίΠ' επί του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού και ο κόουτς έμεινε στο θρόνο του -έως την εκκίνηση αυτής της σεζόν, τις ήττες που ήλθαν και είχαν ως συνέπεια να δημιουργηθούν φήμες που αφορούν το μέλλον του.

Σενάρια για Γκέρσον στον Παναθηναϊκό

Οι "πράσινοι" είχαν ένα επιτυχημένο καλοκαίρι: κατάφεραν να κρατήσουν όλους τους παίκτες που ήθελαν από το περυσινό ρόστερ και πρόσθεσαν τέσσερις Έλληνες, υψηλού επιπέδου, για να ενθουσιάσουν το κοινό με την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ. Κάποιες φορές όμως, αποδεικνύεται πως τα λίγα είναι καλύτερα από τα πολλά.

Ο Στεφάν Λασμέ και ο τζέιμς Γκιστ, οι οποίοι είχαν "κλειδώσει" τη ρακέτα πέρυσι, με 2.7 τάπες ανά αγώνα, δεν παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής για να συνεργαστούν φέτος (και έχουν 1 τάπα, ανά αγώνα). Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στην ηλικία των 33 χρόνων, είναι ο βασιλιάς των ασίστ στη Euroleague (8.3), αλλά έχει επικεντρωθεί στο να σουτάρει τρίποντα (από τα 34 σουτ που έχει κάνει φέτος, τα 30 είναι από τα 6.75 και μόνο οκτώ βρήκαν στόχο).

Την ίδια ώρα, ο αιώνιος αντίπαλος, Ολυμπιακός είναι αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που αυξάνει την πίεση των "πρασίνων". Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο ματς της φετινής Euroleague, στο ΟΑΚΑ και κανείς δεν θέλει να στοιχηματίσει στο ποιος θα κάθεται στον πάγκο. Και η ειρωνεία της τύχης μπορεί να είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ και η Μακάμπι θα... κανονίσουν τη νέα δουλειά του Γκέρσον".

Διαβάστε ακόμη τι αναφέρουν οι κύκλοι του Παναθηναϊκού για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ