ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάτο: "Άμυνα και κόσμος"

Σάτο: "Άμυνα και κόσμος"
INTIME SPORTS

Τη Λιέτουβος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/2, 19.00) ο Παναθηναϊκός και ο Ρομέιν Σάτο στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως με όπλο την άμυνα και τον κόσμο τους οι "πράσινοι" θα πετύχουν τη νίκη

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Παναθηναϊκός έχει ραντεβού με την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, καθώς με νίκη επί της Λιέτουβος θα προκριθεί και μαθηματικά στους "8" της διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς τη Λιέτουβος με σκορ 80-59 μέσα στην έδρα τους, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματά για να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή, οι "πράσινοι" θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους προκειμένου να φτάσουν στην 4η νίκη τους στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Για το πρώτο παιχνίδι στη Λιθουανία αλλά και αυτό που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Ρομέιν Σάτο, ο οποίος σχολίασε: "Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα μας με τη Λιέτουβος Ρίτας. Τότε είχαμε παίξει εξαιρετική άμυνα και αλλάξαμε το παιχνίδι υπέρ μας.

Είχαμε αλληλοκάλυψη, βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς και είχαμε καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε και αυτή τη φορά συγκεντρωμένοι για φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Οι αντίπαλοί μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά κι εμείς το ίδιο.

Σίγουρα η Λιέτουβος Ρίτας θα κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο παιχνίδι της σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τα ατού μας και φυσικά την έδρα με την παρουσία του κόσμου μας".

Ομπράντοβιτς: "Πρέπει να κερδίσουμε"

Το σύνθημα για τη νίκη και κατά συνέπεια την πρόκριση στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: "Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως πρέπει να κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε προκριθεί στα προημιτελικά. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση πριν πάμε στη Μάλαγα για την τελευταία αγωνιστική του Top 16.

Κάθε ομάδα έχει πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλό μας, όλα είναι ανοικτά, συνεπώς θα πρέπει να καθαρίσουμε την υπόθεση. Ο κόσμος θα είναι και πάλι στο πλευρό μας και τον χρειαζόμαστε. Ξέρουμε πως στον πρώτο αγώνα νικήσαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα πώς έπαιξε η αντίπαλός μας στο πρώτο εκείνου του αγώνα ή κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.

Η Λιέτουβος Ρίτας έχει ποιότητα και ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, άρα θα έρθουν εδώ για να παλέψουν. Άλλωστε είναι και για αυτούς ένα πολύ σημαντικό ματς".

Τα εισιτήρια για το ματς

Ένας ακόμη σημαντικός αγώνας για τον Παναθηναϊκό φιλοξενείται αύριο (23/2, 19.00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, όπου το «τριφύλλι» υποδέχεται τη Λιέτουβος Ρίτας για την 5η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα (22/2) ως τις 8μ.μ. και αύριο (23/2) από τις 10μ.μ. ως τις 5μ.μ. Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν αύριο (23/2) από τις 4μ.μ.

"Κάθε πόντος ένα δώρο ζωής"

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα θα βρίσκονται στον αγώνα Παναθηναϊκός- Λιέτουβος Ρίτας, την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

"Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, ομάδες εθελοντών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) θα βρίσκονται στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να υποστηρίξει τα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κατά του παιδικού υποσιτισμού.

Στόχος της παρουσίας των ομάδων είναι η καλύτερη ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού γύρω από αυτή την ενέργεια του συλλόγου που στόχο έχει να συγκεντρώσει περισσότερα γεύματα συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του μεγάλου αυτού ιατρικού προβλήματος που απειλεί παγκοσμίως εκατομμύρια παιδικές ζωές.

Κάθε 6 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από τις επιπτώσεις του, ενώ κάθε χρόνο 5 εκ. παιδιά χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του. Η ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι σε αυτό το πρόβλημα είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του. Με μια μικρή οικονομική συνεισφορά μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε αυτά τα παιδιά μια ελπίδα ζωής.

Η παρουσία των ομάδων ενημέρωσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στον αγώνα της Τετάρτης είναι μια ακόμα ευγενική πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ