ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψηλά ο πήχης (και) για τη νέα σεζόν

Ψηλά ο πήχης (και) για τη νέα σεζόν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετρά 9 τίτλους στην εξαετία που βρίσκεται στο "τιμόνι" του Παναθηναϊκού Superfoods και είναι δεδομένο πως διατηρεί ψηλά τον πήχη και εν όψει της νέας σεζόν. Εν αναμονή εξελίξεων για τον Νικ Καλάθη.

Η φετινή σεζόν ήταν γεμάτη αντιθέσεις και σκαμπανεβάσματα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος όμως κατάφερε στο φινάλε να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή και να διευρύνει το σερί των τίτλων του. Για 23η σεζόν, οι "πράσινοι" προσέθεσαν τουλάχιστον μια κούπα στο παλμαρέ τους, συνεχίζοντας την καταμέτρηση που ξεκίνησε το 1996.

Παρότι η σεζόν ολοκληρώθηκε μόλις πριν από τρεις ημέρες, τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν δείχνουν διάθεση να αφήσουν στην άκρη όσα έρχονται. Πρόθεση αμφοτέρων είναι να τεθούν επί τάπητος το συντομότερο δυνατό όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με πρώτο και καλύτερο την παραμονή του Νικ Καλάθη.

Η υπόθεση του 29χρονου γκαρντ είναι αυτή που θα καθορίσει εν συνεχεία όλα τα μεταγραφικά σενάρια του "τριφυλλιού", το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει ριζικά δέρμα το φετινό καλοκαίρι.

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει κι αφορά στην... όρεξη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Η επιστροφή στο Final Four παραμένει ο μεγαλύτερος στόχος, πλην όμως δεν... παραβλέπονται οι εντός των συνόρων υποχρεώσεις.

Επί των ημερών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου άλλωστε, οι "πράσινοι" έχουν κατακτήσει τους 9/12 τίτλους που διεκδίκησαν στην Ελλάδα παρότι το καλοκαίρι του 2012 χρειάστηκε να ξεκινήσει σχεδόν από την αρχή μια νέα προσπάθεια! Αυτό που μένει είναι να έρθει κι η πρόκριση στο Final Four, ένας στόχος που χάθηκε την τελευταία στιγμή τόσο πέρσι όσο και φέτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ