ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περπέρογλου: "Η ομάδα με στήριξε πολύ"

Περπέρογλου: "Η ομάδα με στήριξε πολύ"
INTIME SPORTS

Έχοντας αφήσει πίσω του την περιπέτεια της υγείας του, ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στην ενεργό δράση. Διαβάστε τι είπε

Δηλώσεις έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι (104-69) ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στην 12άδα της ομάδας του και πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας φόργουορντ ευχαρίστησε τον κόσμο, τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του για τη στήριξη που του πρόσφεραν στο διάστημα της αγωνιστικής του αποχής.

"Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά τώρα πέρασε. Χρειάζομαι ακόμα χρόνο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θέλω να είμαι καλά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", υπογράμμισε ο Στράτος Περπέρογλου και συνέχισε:

"Η ομάδα με έχει στηρίζει πολύ, ο κόσμος, οι προπονητές και οι παίκτες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους γιατί με βοήθησαν. Θέλω να ανεβάσω στροφές γιατί δεν είμαι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα".

Σε ερώτηση για την έναρξη του TOP-16 και τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στη β' φάση της Ευρωλίγκας: "Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε σε έναν όμιλο που όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Και οι τρεις ομάδες είναι πολύ δυνατές και εμείς πρέπει από την πλευρά μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας".

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στράτος Περπέρογλου πρόσθεσε: "Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν το Τορ-16 και θέλουμε να ανεβάσουμε στροφές και να είμαστε έτοιμοι εκεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ