ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει για Λάσμε, έχει τελειώσει με Γκιστ

Περιμένει για Λάσμε, έχει τελειώσει με Γκιστ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στο Στεφάν Λάσμε, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα, ενώ "τελειωμένη" θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Τζέιμς Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός έχοντας κάνει ήδη τις δύο πρώτες μεταγραφές του (Παππάς και Γιάνκοβιτς), εν όψει της νέας σεζόν θέλει να κλείσει ένα ένα τα υπόλοιπα μέτωπα που τον απασχολούν.

Το πιο δύσκολο από αυτά αναμένεται να είναι του Στεφάν Λάσμε ο οποίος έχει επίσημη και πολύ υψηλή πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο, το αν θα γίνει κάτοικος Ρωσίας εξαρτάται από την απάντηση που θα δώσει ο Κάιλ Χάινς στους Μοσχοβίτες.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλα τα δεδομένα και γι' αυτό το λόγο δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στον Γκαμπονέζο πάουερ φόργουορντ.

Προφορικές συζητήσεις έχουν γίνει βέβαια και είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο πολλά θα κριθούν από την πορεία των διαπραγματεύσεων της ΤΣΣΚΑ με τον παίκτη, καθώς οι Ρώσοι του προσφέρουν ένα μεγαλοπρεπές συμβόλαιο, εκτινάσσοντας το κασέ του.

Στο μεταξύ, τα ευχάριστα έρχονται από την υπόθεση του Τζέιμς Γκιστ, καθώς ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αμερικανό για συνεργασία διετούς διάρκειας.

Εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες και με τον Αντώνη Φώτση του οποίου το συμβόλαιο με την Αρμάνι λήγει τέλος Ιουνίου και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Άλλωστε, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήθελε από καιρό να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία μεσούσης της περιόδου, άσχετα αν τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ