ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Υπάρχει θέμα με το Ευρωμπάσκετ"

Πεδουλάκης: "Υπάρχει θέμα με το Ευρωμπάσκετ"
INTIME SPORTS

"Δεν πάμε για μοντάρισμα στο ''Γκομέλσκι Καπ", υπογράμμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης λίγο πριν πετάξει ο Παναθηναϊκός για τη Μόσχα. Τι είπε για Ούκιτς, Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης λίγο πριν πετάξει μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα:

"Δεν είναι πρόβα τζενεράλε για εμάς. Ο Παναθηναϊκός μαζεύτηκε πριν από τέσσερις ημέρες. Μας έλειπαν επτά παίκτες από την προετοιμασία μας. Τώρα πάμε να δώσουμε κάποια φιλικά που θα μας επιτρέψουν να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες που ήρθαν, όπως ο Ματσιούλις, αλλά και οι τραυματίες μας. Θα πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ για να καλύψουμε τις θέσεις που έχουμε πρόβλημα. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε και να λειτουργούμε με γεγονότα που μπορεί να μας συμβούν μέσα στην σεζόν'' δήλωσε αρχικά.

Για την πορεία της προετοιμασίας έως τώρα είπε:

'Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση μέσα στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Θα πρέπει να λειτουργούμε σαν ένας. Είναι αλήθεια πως λόγω του Ευρωμπάσκετ πολλές ομάδες θα είναι πίσω''.

Για τον τραυματισμό του Ρόκο Λένι Ούκιτς αλλά και για το ενδεχόμενο ν' αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης:

''Αν πρέπει να σχολιάζω καθετί που γράφεται θα πρέπει να αλλάξω δουλειά . Ο Ρόκο αντιμετωπίζει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Θα είναι σίγουρα πρόβλημα για εμάς. Είναι ένας παίκτης που είναι μαζί μας από πέρσι και είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την άμυνά μας. Θα ζήσουμε και με αυτό το πρόβλημα. Εδώ όμως θεωρώ ότι μπαίνει ένα θέμα, αναφορικά με το Ευρωμπάσκετ. Με ένα τουρνουά που διαρκεί 18 ημέρες και πρέπει να δώσεις 11 παιχνίδια''.

Για την υπόθεση του Στέφαν Λάσμε:

'Ο Λάσμε έκανε χθες για πρώτη φορά προπόνηση με αντίπαλο. Είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχει να παίξει τέσσερις μήνες. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χρόνο για να βρει ρυθμό. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Το πόδι του ήταν ακινητοποιημένο, αλλά θέλει προσοχή''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ