ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Σεβασμό στον αντίπαλό μας"

Πεδουλάκης: "Σεβασμό στον αντίπαλό μας"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (20/1, 5μ.μ.), ξεκαθαρίζοντας ότι στο μυαλό του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει η Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Αργύρης Πεδουλάκης καλεί τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη την Ευρωλίγκα, για λίγο.

Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, με στόχο μια καλή εμφάνιση πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ.

"Πρέπει να επιστρέψουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την αναμέτρηση στη Γερμανία, έχοντας το μυαλό μας στο παρκέ. Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή ομάδα, με ισορροπία, με τον Παπαδόπουλο στο inside game και καλά pick and roll", υποστήριξε στον ΕΣΑΚΕ, ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε το μυαλό μας στην Ευρωλίγκα, αλλά στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας, γιατί όπως πάντα είναι ο μοναδικός δρόμος για να πάρεις τα αποτελέσματα που θες".

Από την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε: "Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και αυτό από μόνο του λέει αρκετά για την ομάδα.

Η νίκη μας επί της Άλμπα Βερολίνου ήταν σημαντική, ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ακολουθεί το ίδιο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να επιδείξουμε σταθερότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο παρκέ και να πάρουμε μία ακόμη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ