ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας"

Πεδουλάκης: "Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να σεβαστεί τον Πανελευσινιακό στη μεταξύ τους αναμέτρηση της Δευτέρας (26/11, 7μ.μ.)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανελευσινιακό στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την 7η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι "πράσινοι" μετά το διπλό στην Ιταλία, θέλουν την καλή εμφάνιση και νίκη, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμα καλύτερη ψυχολογία εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την Ευρωλίγκα.

Στις δηλώσεις του, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό και σε αυτή την αναμέτρηση είναι η συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

"Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τη νίκη επί της Μαπόορο Καντού. Το ζητούμενο για εμάς δεν αλλάζει ούτε γι’ αυτή την αναμέτρηση", υποστήριξε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα, να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε σταθερότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός".

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσινιακό, μία από τις νεοφώτιστες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία έχει δείξει μέχρι τώρα ότι μάχεται σε κάθε αγώνα και διεκδικεί το καλύτερο.

Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να προσέξουμε από το πρώτο λεπτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παλέψουμε στην άμυνα… Κάναμε μια καλή νίκη στην Ιταλία και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ