ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να δούμε καινούρια πράγματα"

Πεδουλάκης: "Να δούμε καινούρια πράγματα"
INTIME SPORTS

Κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού με προορισμό τη Γερμανία, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για όσα περιμένει να δει από τους παίκτες του. Στην Αθήνα έμειναν Κίτσεν, Γιαννόπουλος

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τους τελευταίους φιλικούς αγώνες που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία και αναφέρθηκε στη βελτίωση που περιμένει να δει από τους παίκτες του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε χωρίς τους Γιαννόπουλο και Κίτσεν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

"Έχουμε δύο αγώνες να δώσουμε στη Γερμανία με κύριο παιχνίδι το αυριανό, απέναντι στην Μπάγερν. Είναι ένα τεστ για να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε το κατά πόσο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και μετά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Έχουμε τις απώλειες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό, θα μοιράσουμε το χρόνο.

Θέλουμε να δούμε και κάποια καινούρια πράγματα και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς. Είναι περισσότερο αγώνες για να δούμε κάποια πράγματα οι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ