ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να διαχειριστούμε την ενέργεια μας"

Πεδουλάκης: "Να διαχειριστούμε την ενέργεια μας"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού (31/3, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Πανιώνιο και την ενέργεια που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του λόγω της κούρασης που υπάρχει

Μετά το σπουδαίο "διπλό" στο Μπάμπεργκ και πριν τον κρίσιμο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, σε ένα ματς που αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο.

"Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Είναι μια νεανική ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχει ενθουσιασμό, ταλέντο, αλλά και απώλεια της αίσθησης κινδύνου πολλές φορές", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Από την άλλη εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε την ενέργειά μας, την κούραση που υπάρχει από τους συνεχείς αγώνες, αλλά και την ποιότητά μας. Είναι και για τις δύο ομάδες ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Μάικ Μπράμος ο οποίος υποστήριξε: "Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν κίνητρο παίζοντας απέναντί μας στην έδρα τους. Θα πρέπει να κάνουμε μια καλή προπόνηση σήμερα και να προσπαθήσουμε απέναντί τους, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι συζητάνε για την Πέμπτη και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε μόνο στον Πανιώνιο. Αυτό που θέλουμε και το έχουμε πει πολλές φορές στη διάρκεια της χρονιάς, είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε αγώνα με τον αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε λοιπόν την ΤΣΣΚΑ τώρα, αλλά τον Πανιώνιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ