ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Αισθανόμαστε νικητές"

Πεδουλάκης: "Αισθανόμαστε νικητές"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία και ξεκαθάρισε πως γι' αυτόν είναι σαν να κέρδισε η ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να φύγει με το "διπλό" από τη Ρωσία, νικώντας τη Χίμκι αλλά τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες κι έτσι χάθηκε η πρωτιά του ομίλου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και ότι στον Παναθηναϊκό αισθάνονται νικητές, ασχέτως της ήττας.

"Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι πως είμαι περήφανος για τα παιδιά, υπό τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι. Είχαμε μόλις 20 λεπτά προετοιμασία, φτάνοντας στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στην άμυνα", τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Στο δεύτερο βρήκαμε ρυθμό, παρά το πρόβλημα με τον Σχορτσανίτη και τα προβλήματα με τα φάουλ που είχαμε με τον Λάσμε και τον Τσαρτσαρή. Γυρίσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά έγιναν λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα που χτίζεται και ο χαρακτήρας είναι ότι θέλει να κερδίζει.

Είμαστε ομάδα που πολεμάει κάθε λεπτό. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Αισθανόμαστε νικητές. Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πρέπει να ενσωματώσουμε περισσότερο τον Μπανκς και τον Καπόνο. Να δούμε πόσο σοβαρό είναι του Σοφοκλή.

Μπαίνουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας που είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή. Κάνουμε αυτό το ταξίδι και θα δούμε που θα φτάσουμε. Θέλουμε το καλύτερο. Πολλοί παίκτες παίζουν για πρώτη φορά Ευρωλίγκα, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθούν».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ