ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Εύκολο να γκρεμίσεις, δύσκολο να χτίσεις"

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Κύμης Seajets, εστιάζοντας στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει την ομάδα του σε όλα τα παιχνίδια.

Η Κύμη Seajets αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος πήρε την εκτός έδρας νίκη που χρειαζόταν. Όλα ξεκίνησαν από την αμυντική συμπεριφορά των "πρασίνων" σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε:

" Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη. Κάναμε σοβαρό παιχνίδι, με πολύ καλή παρουσία στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε καλά και κακά διαστήματα, μας έλειπε ο ρυθμός σε κάποιες περιπτώσεις. Η άμυνα έκανε τη διαφορά και γι αυτό κερδίσαμε. Εύχομαι τα καλύτερα στην Κύμη γι ατη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας", ενώ σε ερώτηση για το κίνητρο που ψάχνει να βρει για τους παίκτες του για τα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, απάντησε: " Είναι εύκολο να "γκρεμίσεις" κάτι, το δύσκολο είναι να "χτίσεις". Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, πριν στρέψουμε την προσοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος".

Από μέρους του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης σχολίασε πως " θέλαμε να μπούμε δυνατά στο γήπεδο, να βγάλουμε ενέργεια. Έτσι κάναμε από την αρχή. Συνεχίσαμε σε αυτό το μοτίβο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πάρουμε τη νίκη. Όσον αφορά τον τελικό, θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Προέχει όμως το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας, εν συνεχεία θα δούμε τον αγώνα με τον Άρη. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί είναι απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Ευελπιστούμε όλοι να είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ