ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παναθηναϊκός και Stoiximan στηρίζουν τα παιδιά"

"Παναθηναϊκός και Stoiximan στηρίζουν τα παιδιά"

Ο διευθυντής του PAO SHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του (AUDIO).

Για τη διάθεση μέρους των εσόδων των εισπράξεων του PAO SHOP στο "Χαμόγελο του παιδιού":" Το σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία και χαμόγελο στα παιδιά. Αυτό θέλουμε και η προσπάθεια θα συνεχιστεί έως τις 31 Δεκεμβρίου από το PAO SHOP και το μεγάλο χορηγό της Κ.Α.Ε. τον Stoiximan.gr. Σκοπός μας είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του παιδιού». Θα συνεχίσουμε και τις υπόλοιπες ημέρες με άλλες δράσεις και όχι μόνο στις γιορτές"

Για τις δράσεις του PAO SHOP: "Το PAO SHOP έχει ξεκινήσει την προσπάθεια από πέρσι με τη φανέλα και την μπάλα του Διαμαντίδη και φέτος το Σεπτέμβριο, όταν τιμήσαμε την καλύτερη πεντάδα των τελευταίων 25 ετών της ομάδας, βγάλαμε συλλεκτικά προϊόντα. Είναι πολύ σημαντικό να γιορτάζεις και να τιμάς το παρελθόν σου, το πολύτιμο γεγονός των 6 αστεριών και των επιτυχιών του συλλόγου. Φυσικά θα γίνουν κι άλλες ενέργειες στο μέλλον".

Για τη συμμετοχή των παικτών στις εκδηλώσεις: " Είναι διαθέσιμοι και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση".

Για την εμφάνιση που πουλάει περισσότερο: " Είναι γνωστό αυτό. Του Διαμαντίδη".

Για την ανταπόκριση του κόσμου: " Είναι μεγάλη και θέλουμε την Τετάρτη να έρθουν όλοι στο γήπεδο με την Καβάλα, στον αγώνα που έχουμε ορίσει για ημέρα φιλάθλου και να χαρούμε μαζί. Φυσικά, θα υπάρχει 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του PAO SHOP".

Για την προσπάθεια με την ημέρα φανέλας που έκανε ο Ολυμπιακός: " Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι ενέργειες, που κάνουν όλες οι ομάδες, και νομίζω ότι σιγά σιγά θα τις αγκαλιάσει ο κόσμος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ