ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει το δρόμο της επιστροφής ο Νίκολας

Παίρνει το δρόμο της επιστροφής ο Νίκολας

Ορθάνοιχτος θεωρείται ο δρόμος της επιστροφής του Ντρου Νίκολας στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ του Αμερικανού γκαρντ και των "πρασίνων".

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει βρει ακόμη τον διάδοχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο, τη δουλειά του έχει αναλάβει η... διοίκηση, που προχωρά σε μεταγραφικές κινήσεις. Μετά, λοιπόν, τη συμφωνία με τον Μάικ Μπράμος, έρχεται κι η επιστροφή του Ντρου Νίκολας.

Την πληροφορία έγραψε πρώτη φορά η εφημερίδα "Πράσινη" και το επιβεβαιώνει και το "eurohoops.net". Άλλωστε ο Ντρου Νίκολας δεν έκρυψε στιγμή τα θερμά του αισθήματα για την ομάδα, στέλνοντας ευχές μέσω Twitter, στο οποίο διατηρεί ως backround του προσωπικού του λογαριασμού μια φωτογραφία με τα πράσινα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρσι αποχώρησε από το "τριφύλλι" πέρασε μια εφιαλτική σεζόν στο Μιλάνο. Δεν βρήκε ρυθμό στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο κι αποχώρησε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μάλιστα συζητήθηκε και τότε το θέμα της επανένταξης του στο ρόστερ, σενάριο που απορρίφθηκε διότι απλούστατα δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή στις θέσεις των ξένων.

Τώρα, όμως, οι συνθήκες έχουν αλλάξει κι ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει πίσω τον Νίκολας, ο οποίος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για τρία χρόνια στην ομάδα, κατακτώντας δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και τρία πρωταθλήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ