ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούκιτς: "Με τέτοιο κόσμο πως να χάσεις;"

Ούκιτς: "Με τέτοιο κόσμο πως να χάσεις;"

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι ο Παναθηναϊκός απλά δεν γινόταν να χάσει στο ντέρμπι. Διαβάστε επίσης τι είπε για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και την 8η σερί νίκη των "πράσινων"

Πίστη στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού έχει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ο οποίος μέσω του Sport24.gr τόνισε ότι οι "πράσινοι" συνεχώς θα βελτιώνονται.

Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που ο κόσμος ήταν παρών σε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν γινόταν να μην νικήσει η ομάδα του.

"Όταν έχεις τόσο κόσμο στο πλευρό σου δεν είναι δυνατόν να μην παίξεις με πάθος και ενέργεια. Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό σου πως είναι δυνατόν να χάσεις; Η άμυνα μας ήταν καταλυτική για την εξέλιξη του αγώνα. Δεν γινόταν να μην νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι", σχολίασε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και συνέχισε:

"Ο κόσμος μας έδωσε ενέργεια και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε και να νικήσουμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πάντα θες τη νίκη σε ένα ντέρμπι".

Όσον αφορά την 8η συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κροάτης άσος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το σερί δεν λέει απολύτως τίποτα...

"Η όγδοη συνεχόμενη νίκη δεν λέει τίποτα για εμάς, απλά αποτυπώνει την ανοδική μας πορεία. Βελτιωνόμαστε, πολλοί παίκτες επιστρέψαμε από τους τραυματισμούς και προσπαθούμε να βρούμε και πάλι ρυθμό. Πιστεύω στις δυνατότητες μας και νομίζω ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς", υποστήριξε ο γκαρντ των "πράσινων".

Σε ερώτηση για το αήττητο ρεκόρ του Παναθηναϊκού στο TOP-16 που θα κινδυνεύσει απέναντι στη Φενέρμπαχτσε που θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την πρώτη της νίκη την ερχόμενη Πέμπτη, ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν έχει καμία σημασία ότι εμείς είμαστε στο 3-0 και η Φενέρ στο 0-3. Καμία απολύτως... Θα πάμε εκεί έτοιμοι για να πάρουμε μία ακόμα νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και σ' αυτό το παιχνίδι. Φυσικά και θα χρειαστούμε πάλι ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.

Άλλωστε εμείς βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα και δεν προτρέχουμε. Ακόμα και σε ενδεχόμενο 4-0 δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα σχετικά με την πρόκριση στο TOP-16 καθώς η διοργάνωση είναι μεγάλη και τα παιχνίδια συνεχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ