ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όταν... τρελαίνεται ο Γιαννακόπουλος!

Όταν... τρελαίνεται ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έζησε με τη ψυχή του το break του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και το Sport24.gr παρουσιάζει τους... ιστορικούς πανηγυρισμούς του με τους παίκτες του "τριφυλλιού" (VIDEOS, PHOTOS).

Την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όνειρα τίτλου μετά το break στο ΣΕΦ στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία όρεξη να τους... ξενερώσει!

Τα τρίποντα των Τζέιμς Φελντέιν και Αντώνη Φώτση ήταν δυο... καλοί λόγοι για να προκαλέσουν την συναισθηματική έξαρση του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή των "πράσινων" στο φαληρικό στάδιο και έζησε έντονα κάθε στιγμή της νίκης του Παναθηναϊκού , αφού παρακολούθησε το ματς δίπλα από τον πάγκο.

Η κάμερα "συνέλαβε" πολλές φορές τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πανηγυρίζει έξαλα κάποιο καλάθι ή κάποια όμορφη προσπάθεια των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη. Όπως συνέβη με το τρίποντο του Τζέιμς Φελντέιν, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο. Ο Δομινικανός γκαρντ σκόραρε για το 41-47 κι εν συνεχεία γύρισε στον πάγκο κι έκλεισε το μάτι στον Γιαννακόπουλο.

Όταν... τρελαίνεται ο Γιαννακόπουλος!

Ακολούθως ο Αντώνης Φώτσης σκόραρε για τρεις κι έκανε το 76-80 στα 38" για το τέλος του πρώτου τελικού "κλειδώνοντας" τη νίκη ενώ ο Γιαννακόπουλος... τρελάθηκε στον πάγκο!

Όταν... τρελαίνεται ο Γιαννακόπουλος!

Το 2013 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "πράσινοι" ήταν μπροστά στο σκορ με 78-81 και ο Σπανούλης προσπάθησε να στείλει το ματς στην παράταση όμως αστόχησε πίσω από τα 6μ.75. Ο Διαμαντίδης άρπαξε το αμυντικό ριμπάουντ, έσφιξε τη γροθιά του κι έδειξε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού!

Λίγους μήνες αργότερα ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τον Ολυμπιακό και ο Έισι Λο προσπάθησε να βγάλει αιφνιδιασμό στο τέλος της τρίτης περιόδου όταν ο Γκιστ κατέβασε τον... γενικό και στη συνέχεια πανηγύριζε εκστασιασμένος με τον Γιαννακόπουλο!

Όταν... τρελαίνεται ο Γιαννακόπουλος!

PHOTO CREDITS: Action Images, Βαγγέλης Στόλης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ