ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό: Τριπλή παραμονή στον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίαν Βουγιούκας, ο Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Μάρκους Ντένμον θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού -και τυπικά- παρήλθε η ημερομηνία κατά την οποία οι "πράσινοι" μπορούσαν να "σπάσουν" το συμβόλαιό τους.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods θα φορούν για μια ακόμη χρονιά ο Ίαν Βουγιούκας, ο Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Μάρκους Ντένμον. Οι τρεις παίκτες είχαν όρο στο συμβόλαιό τους, σύμφωνα με τον οποίο το "τριφύλλι" μπορεί το "σπάσει" μέχρι την τελευταία μέρα του Ιουνίου.

Από την στιγμή που παρήλθε η καταληκτική ημερομηνία, όλοι τους αποτελούν και τυπικά κομμάτι της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ούτως ή άλλως, είχαν ενημερωθεί πως υπολογίζονται από τον 45χρονο τεχνικό, με το κομμάτι της παραμονής τους να είναι τυπική διαδικασία εδώ και μερικές ημέρες.

Έτσι, το ρόστερ των "πρασίνων" έχει πλέον τέσσερις ξένους: Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάρκους Ντένμον, Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε. Πράγμα που σημαίνειο πως οι πρωταθλητές θα αναζητήσουν στην αγορά δύο ακόμη, έναν περιφερειακό για το "3" και έναν ψηλό, που θα αγωνίζεται στο "4".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ