ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Χάσαμε δίκαια"

Ομπράντοβιτς: "Χάσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για έλλειψη αυτοπεποίθησης του Παναθηναϊκού και δίκαιη νίκη της Λιέτουβος, μετά το τέλος του αγώνα.

Η εικόνα της ομάδας του, μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μίλησε για έλλειψη αυτοπεποίθησης των παικτών του.

Από την μεριά του, ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς ήταν σαφώς ικανοποιημένος που μετά την Κάχα η ομάδα του κερδίζει και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του.

Αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: "Άξιζε η Λιέτουβος να κερδίσει. Ξεκίνησαν μαχητικά από το 1'' και συνέχισαν έτσι δείχνοντας μεγάλη βούληση και σοβαρότητα.

Είχαμε πει ότι η άμυνα θα είναι σημαντική για τη νίκη, αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν 23 πόντους και πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο τρίτο προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα με αλλαγές και να παίξουν όλοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Στο τέλος για ένα ακόμα παιχνίδι σουτάραμε πολύ άσχημα σε ελεύθερα σουτ ενώ πρόβλημα ήταν και ότι πήραν 10 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτοί 10 και εμείς 4 αμυντικά.

Αυτό που προσπάθησα να εξηγήσω και στους παίκτες μου αν δεν παλεύεις σκληρά, αν δεν έχεις μαχητικότητα και δεν παίζεις σαν ομάδα δεν μπορείς να κερδίσεις.

Πριν από επτά μέρες είχαμε στο χέρι την κατάσταση με δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Τώρα είναι πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, να δείξουμε χαρακτήρα και να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Μάλαγα. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας"

Από την μεριά του ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς τόνισε ότι: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους, την συμπεριφορά και το ήθος τους. Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα και συμμετέχουμε ανταγωνιστικά στο Τορ-16. Σήμερα πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Σε αντίθεση με την εμφάνιση μας στο Βίλνιους που στο τρίτο δεκάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε.

Το πόσο θέλαμε να κερδίσουμε φαίνεται στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε. Αυτά μας έδωσαν και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα σουτ. Αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά, είναι η δεύτερη φορά και κερδίζουμε και πάλι (σ.σ. και με την Κάχα έτσι είχε κερδίσει) κάτι που δείχνει ότι ωριμάζουμε.

Όλα στον όμιλο είναι ανοικτά και αυτά δείχνουν ότι η ομάδα έχει ανεβαίνει"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ