ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Να παίξουμε άμυνα"

Ομπράντοβιτς: "Να παίξουμε άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζητάει από τους παίκτες του να παίξουν άμυνα στο Καζάν με αντίπαλο την Ούνιξ (29/2, 7.30μ.μ.) γιατί αυτή θα τους χαρίσει τη νίκη. Για "πόλεμο" έκανε λόγο ο Σμιθ (vid)

Για το μεγάλο κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (29/2, 7.30μ.μ.).

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον αγώνα του α' γύρου επίσης, όταν η ομάδα του υπέστη την εντός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ.

"Υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο για μας σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας αλλά και για αυτούς. Έχουμε την εμπειρία και τους ξέρουμε, μιας και τους αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Είναι μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκεί για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε και θα μας φέρει στην πρώτη θέση. Τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι; Καλύτερη άμυνα... Πρέπει να παίξουμε άμυνα".

Από την πλευρά του, ο Στίβεν Σμιθ παρομοίασε τον αγώνα με... πόλεμο: "Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και επίσης πολύ καθοριστικό. Αντιμετωπίζουμε την Ούνιξ, μία ομάδα που μας κέρδισε στο ΟΑΚΑ.

Πρέπει να παλέψουμε στο Καζάν και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στον πρώτο γύρο, είχαν βάλει κάποιους πολύ δύσκολους πόντους, πάνω σε άμυνα και πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό. Θα είναι ένας πόλεμος και δεν πρόκειται να είναι εύκολο.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέσα από τις προπονήσεις και να μπούμε στο παιχνίδι να κάνουμε την δουλειά μας. Ήταν μία βαριά ήττα εδώ. Οι δικές τους δύο ήττες από Αρμάνι και Ούλκερ τους βάζουν σε δύσκολη θέση και θέλουν τη νίκη για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Εμείς έχουμε προκριθεί αλλά θέλουμε και την πρώτη θέση".

Έφτασε η αποστολή

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε περίπου στις 4.30 ώρα Ελλάδας στη Ρωσία και το απόγευμα αναμένεται να κάνει προπόνηση στο γήπεδο της Ούνιξ. Το ευχάριστο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι του οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τη μεγάλη μάχη της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης τι δήλωσαν οι Καϊμακόγλου και Σάτο κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Αθήνα, το πρωί της Τρίτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ