ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Με κίνητρο από την αρχή"

Ομπράντοβιτς: "Με κίνητρο από την αρχή"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του κίνητρο από την αρχή ως το τέλος για τον σαββατιάτικο αγώνα (7μ.μ.) με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας

Μετά την απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού από την Ούνιξ Καζάν μέσα στο ΟΑΚΑ, τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ορισμένα ρεκόρ που έσπασαν οι "πράσινοι", ακολουθεί ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει την 14η νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία ομάδα που θα παρουσιαστεί διαφορετική, όπως ξεκαθάρισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής των "πράσινων" στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ζήτησε από τους παίκτες του υψηλό κίνητρο από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

"Ένα ακόμη παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι ότι έχουν νέο προπονητή, ο οποίος θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα του με τον δικό του τρόπο", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα δούμε αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες του Ικάρου. Θα πρέπει να καταλάβουμε επίσης ότι, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε με κίνητρο από την αρχή ως το τέλος του".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ίαν Βουγιούκας ο οποίος τόνισε ότι ο Ίκαρος είναι σοβαρή ομάδα και πρέπει άπαντες να επικεντρωθούν σε αυτόν τον αγώνα: "Μετά την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ούνιξ Καζάν επιστρέφουμε με έναν αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός έδρας, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ξέρουμε ότι είναι σοβαρή ομάδα, υπάρχει το επιπλέον στοιχείο της αλλαγής στο τεχνικό επιτελείο, αλλά αυτό που θα πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς, είναι η δική μας απόδοση. Θα πρέπει να εστιάσουμε στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και να επικεντρωθούμε σε αυτόν και τα 40 λεπτά που θα διαρκέσει. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ