ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Καλοί από 'δω και πέρα"

Ομπράντοβιτς: "Καλοί από 'δω και πέρα"
INTIME SPORTS

Τρεις μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στην πραγματικότητα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17:00) με τον Πανελλήνιο στη Λαμία. Είναι η πρώτη από τις τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις των Πρωταθλητών, γεγονός που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε θετικό ενόψει της συνέχειας.

" Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι", είπε αρχικά ο προπονητής του "τριφυλλιού" στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Έχουμε τρεις συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας με τον Πανελλήνιο αρχικά και στη συνέχεια με τη Λιέτουβος Ρίτας και τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια".

" Πιστεύω ότι είναι κάτι καλό για την ομάδα. Θα διατηρήσει τη συγκέντρωσή μας στους αγώνες, σε ένα επίπεδο συγκέντρωσης που απαιτείται, ώστε να παίξουμε καλά από εδώ και πέρα, μετά από μια ήττα, αλλά κυρίως μετά από μια κακή δική μας εμφάνιση".

"Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Ο Διαμαντίδης έχει επιστρέψει, είχαμε ένα πρόβλημα με τον Περπέρογλου που ήταν άρρωστος και αγωνίστηκε έτσι, αλλά προχωράμε και θέλουμε μια καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα".

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: " Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Χρειάζεται να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Το έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αγώνα στο ελληνικό Πρωτάθλημα, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αγώνας γενικότερα".

"Ο Πανελλήνιος έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, παίζει στην έδρα του και θα χρειαστεί από το πρώτο λεπτό να είμαστε εστιασμένοι στο παιχνίδι ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ