ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Τούρκοι στέλνουν τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Οι Τούρκοι στέλνουν τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό

O τίτλος που δημοσίευσε η τουρκική Hurriyet ήταν "τα συγκλονιστικά νέα για τη Φενέρμπαχτσε" και στο άρθρο αναφερόταν πως ο Παναθηναϊκός δουλεύει επί της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ. Τι ισχύει και ποιος είναι ο πρώτος στόχος του "Ζοτς".

" Τα συγκλονιστικά νέα για τη Φενέρμπαχτσε", που επελέγη για τίτλος της Hurriyet σε άρθρο που αφορούσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν ότι " ο κόουτς που οδήγησε τη Φενέρ στο πρώτο Final Four της ιστορίας της έχει δεχθεί την ενόχληση του Παναθηναϊκού, για να επιστρέψει".

Στη συνέχεια, εξηγεί ότι το φαβορί για την κατάκτηση της τουρκικής λίγκας φέτος αντιμετωπίζει πρόβλημα και για την ακρίβεια την πρόταση των "πρασίνων". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα " ο σκιώδης πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να πείσει τον Ομπράντοβιτς να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και αν δεν τα καταφέρει, θα αποταθεί στον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τώρα κοουτσάρει την ΤΣΣΚΑ".

Θα αρχίσουμε από το τέλος: ο Ιτούδης έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2015-16 με τους Ρώσους. Και πάμε στο θέμα μας: οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρ, για διετή επέκταση της συνεργασίας, στο ποσό των 4 εκατ. δολ το χρόνο (όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όσους είναι στο τεχνικό τιμ -η δική του αμοιβή είναι στα 2 εκατ. δολ.), ενώ πρώτος στόχος των γειτόνων θα είναι ο Νικ Καλάθης. Παίκτης που διεκδίκησε με... ένταση και πέρυσι η Φενέρμπαχτσε -πριν γίνει ξεκάθαρο ότι μένει στο ΝΒΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ