ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού

Οι δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού
Φελντέιν Μάντζαρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έλιοτ Ουίλιαμς και Τζέιμς Φελντέιν στάθηκαν στο καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και τα μεγάλα καλάθια που έκριναν την αναμέτρηση.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε το παιχνίδι μας ξεκινώντας καλά αμυντικά, όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορεί να μην νικήσαμε, όμως θα δείξουμε ότι έχουμε αντιστάσεις", είπε αρχικά ο Ουίλιαμς και συνέχισε:

"Δεν είναι το τέλος της σειράς. Έχουμε καλούς παίκτες και προπονητικό σταφ και θα προσπαθήσουμε σκληρά στη συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Φελντέιν είπε στην NOVA: "Είδαμε το βίντεο και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι κάπως δυσάρεστο για εμάς, είναι όμορφο για το μπάσκετ, αλλά άσχημο για εμάς. Διαμαντίδης και Σπανούλης πέτυχαν μεγάλα καλάθια, αλλά χάσαμε. Τώρα πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ και να κερδίσουμε. Έχουμε δυο μέρες για να δουλέψουμε και να πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάποιοι πέτυχαν καλάθια, κάποιοι όχι. Με θετική ενέργεια πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το γεγονός πως παίζει περισσότερο τώρα, είπε: " Με τον Πεδουλάκη άλλαξαν πράγματα. Μου εξηγεί πότε να σουτάρω και γενικότερα δουλεύουμε περισσότερο στην τακτική. Είναι σημαντικό πως παίζω περισσότερο χρόνο πλέον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ