ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντεμπούτο Ράιτ με Πανιώνιο

Ντεμπούτο Ράιτ με Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Παρουσία του Ζακ Ράιτ, αλλά απουσία του τραυματία Ραμέλ Κάρι, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Πανιώνιο (23/2, 19:00-NV2) στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Παρασκευής (23/2, 7.15μ.μ.), σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ζακ Ράιτ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων" θα πάρει χρόνο συμμετοχής για δύο λόγους. Αφενός γιατί ο Κάρι τραυματίστηκε (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) και αφετέρου για να αρχίσει να προσαρμόζεται στα ζητούμενα της νέας του ομάδας.

Αυτό θα είναι το 73ο παιχνίδι στην ιστορία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο με τους "πράσινους" να έχουν σαφέστατα τη μερίδα του λέοντος με 62 νίκες έναντι 10 ηττών.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ, καθώς χρειάζεται μόλις ένα αμυντικό ριμπάουντ για να ξεπεράσει τον Στόγιαν Βράνκοβιτς και να βρεθεί στη δεύτερη λίστα της σχετικής λίστας, πίσω από τον Κώστα Τσαρτσαρή. Πάντως, ο Γιόνας Ματσιούλις στη δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα, χρειάζεται 10 ριμπάουντ για να φτάσει τα 200.

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς επιστρέφοντας, για να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, χρειάζεται μία ελεύθερη εύστοχη βολή για να φτάσει τις 200 στην Basket League ΟΠΑΠ. Φυσικά, αυτό το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο και για τον Νίκο Παππά, καθώς οι δύο νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στην πρώην ομάδα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ