ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του ΠΑΟ

Νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του ΠΑΟ

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, στο τουρνουά της Μιλούζ ξεκίνησαν με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρού Αστέρα (78-69). Στην Αθήνα ο Νέλσον.

Ο κύκλος των φιλικών που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, εκτός συνόρων, ξεκίνησε με αυτό εναντίον του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι επικράτησαν 78-69 (18-11, 22-21, 17-16, 21-21), στην πόλη Μιλούζ όπου διεξάγεται το τουρνουά με τη συμμετοχή των Στρασμπούρ και Μπάγερν Μονάχου.

Να θυμίσουμε πως στην Αθήνα έμειναν οι AJ Σλότερ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης. Σήμερα (12/9) επέστρεψε και ο Νέλσον, για να κάνει θεραπεία στο πρόβλημα που έχει στην κνήμη (ένιωσε ενοχλήσεις την Πέμπτη 11/9 και κρίθηκε προτιμότερο να επιστρέψει στην Ελλάδα). Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τζέιμς Γκιστ και Αντώνης Φώτσης μετείχαν στο ματς. Εκτός του ματς έμειναν για τους Σέρβους οι Λάζιτς, Ντάνγκουμπιτς και Μπλάζιτς και Κάλινιτς.

Για τον ΠΑΟ, ο Γκιστ είχε 15π., ο Μπατίστα 10 και ο Διαμαντίδης 6. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς τελείωσε με 18π., ο Τζένκινς είχε 13 και ο Μάρκους Ουίλιαμς 11.

Το Σάββατο (13/9), ο ΠΑΟ θα παίξει με τη Στρασμπούρ (22.00).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ